Vlampijpstraat

Het muziek en geluids bedrijf Soundpalette is overgegaan in een aantal aparte studio's waaronder de mijne. Deze bevinden zich in het pand op de Vlampijpstraat. Er wordt volop samengewerkt waardoor ik snel en flexibel grote projecten kan aanpakken. In het pand is ook AudioEase gevestigd, de ontwikkelaar van de galm-plugin 'Altiverb', een wereldwijd begrip in de postproductie wereld. Bijzonder is ook de "Dode Kamer".  Een grote hoge ruimte zonder reflecties, dus akoestisch dood. Deze wordt gebruikt voor productontwikkeling en opnames. 

 

Studio

De studio is hoog en ruim, heeft een stille airco en desgewenst wat daglicht.  Er is een aparte opnameruimte met cameraverbinding voor opname van Voice Over, ADR, Foley of SFX. Het is primair een edit & mix studio voor tv producties. Maar door de aanwezigheid van 5.1 surround en HD projectie, op een THX approved XD scherm, ook geschikt voor mixage van bioscoopprojecten. Het doek is akoestisch volledig transparant en er kan tot 4 meter breed geprojecteerd worden. Ik werk vooral in Protools 11, aangevuld met de betere plugins. Er is een uitgebreide SoundFX library en stemmenbestand.

Dit alles in een creatieve, inspirerende omgeving. Met genoeg ruimte om even ergens met laptop neer te ploffen tijdens langere sessies.