Martin Lodewijk en de laatste

Pagina|  2015

Sounddesign en mix

Sounddesign en mix

 

Hij behoort tot de top van de Nederlandse striptekenaars, is bekroond en gelauwerd en werkte mee aan meer dan honderd titels, waarvan Agent327, Storm en De Rode Ridder de bekendste zijn: stripauteur en reclametekenaar Martin Lodewijk. De documentaire ‘Martin Lodewijk en de Laatste Pagina’ draait vooral om het zijn laatste Agent327-album, ‘De Daddy Vinci Code’, dat al meer dan tien jaar wacht op voltooiing.

lees meer

 

Mijn Geniale Broer Harry  |  2013

Sounddesign en mix

Sounddesign en mix

'Mijn geniale broer Harry' is een ontroerende maar ook confronterende film over mensen die tegen de dood aanschuren. En over de invloed die één persoon, ook ver na zijn dood, op dat van anderen kan hebben.

 lees meer

 

 

Het Kind is Groot   |  2012

Muziek en mixage

Muziek en mixage

Het Kind is Groot is een emotionele zoektocht naar de vrijheid: filmmaker Joost van der Wiel duikt het losbandige leven van bluesmuzikant André van den Boogaart in en komt te midden van de Brabantse blues vooral zichzelf tegen. 

 lees meer

 

Mocros  |  2011

Mixage & Muziek

Mixage & Muziek

Gedurende negen jaar volgde Roy Dames een groepje Marokaanse jongens uit Rotterdam. Een verbijsterende en onthullende zoektocht naar de wrikpunten tussen hen en de Nederlandse maatschappij.

lees meer 

 

Niemand Minder  |  2011

muziek en mixage

muziek en mixage

Niemand Minder is een documentaire waarin vijf mensen centraal staan die, ondanks hun verstandelijke of psychiatrische beperking, gewoon meedoen in de samenleving.
Een film van Debbie Kleijn & Victor Vroegindewei

lees meer

 

Vals Plat  |  2006-2013

Geluidsnabewerking diverse items

Geluidsnabewerking diverse items

Programmamakers afkomstig uit verschillende culturen schetsen een persoonlijk  beeld van de veranderende samenleving.

 lees meer

 

Dossier Loverboy  |  2011

mixage en muziek

mixage en muziek

Slachtoffers van loverboys verkeren vaak in een onbegrepen tweestrijd: tussen de liefde voor hun loverboy en de wetenschap dat ze worden gedwongen tot prostitutie. Roy Dames volgde enkele van deze meisjes in hun verwoede pogingen los te komen van hun loverboys.

lees meer

 

Verdacht en voorlopig Vast  |  2011

sounddesign, nabewerking, theater-mix & tv-mix

sounddesign, nabewerking, theater-mix & tv-mix

Documentaire over het werk van de rechter-commissaris, die binnen een gesloten, extra beveiligde afdeling van de rechtbank onderzoek doet in strafzaken.

lees meer

 

De Meisjes van Jamin  |  2011

sounddesign en mix

sounddesign en mix

De documentaire De meisjes van Jamin vertelt het verhaal van de mensen die in de periode 1940 tot 1970 werkzaam waren bij Jamin in de Rotterdamse wijk Crooswijk.

lees meer

 

Kleren aan Kleren uit  |  2010

sounddesign & mix

sounddesign & mix

Als het mooi weer is, gaat de twaalfjarige Frana met haar ouders naar een camping waar iedereen bloot is. Vroeger vond ze het geen probleem om zelf haar kleren uit te trekken, maar nu twijfelt ze.

lees meer

 

Crips Strapped 'n Strong  |  BNN 2009

sounddesign en mixage

sounddesign en mixage

CRIPS Strapped 'n Strong is documentaire over de Haagse Crips. Onder begeleiding van leider Keylow volgen we een aantal homies in hun dagelijkse beslommeringen. Van deals tot rechtbank en weer terug!            

lees meer 

 

Laat Papa maar even met rust  |  2008

mixage en muziek

mixage en muziek

Laat Papa Maar Even Met Rust is een documentaire over de twaalfjarige Melvin, die een vader heeft met psychische problemen.
Gedurende ruim anderhalf jaar heeft regisseur Debbie Kleijn de familie gefilmd in hun dagelijkse omgang met de problemen van Hans. De documentaire onthult de kwetsbaarheid van kinderen in problematische gezinssituaties. Terwijl de volwassenen in beslag worden genomen door hun eigen problemen, houdt de jonge Melvin zijn verdriet en zorgen voor zichzelf.

lees meer 

 

De Onverboden stad  |  2008

sounddesign en mix

sounddesign en mix

De onverboden stad is een aflevering van Holland Doc uit 2008.

Journalist en filmmaker Floris-Jan van Luyn zoomt in op de bewoners van een kleine steeg in de Chinese metropool Peking, die klem zitten tussen de opmars van de vernieuwing en het leven zoals ze dat altijd hebben geleefd.

lees meer

 

De Wereld is Plat  |  2007

sounddesign en mix

sounddesign en mix

De onverschilligheid over de wereld en de organismen waarmee we leven, zit bioloog Theunis Piersma dwars. De wereld is plat ? door de vogelkijker van Theunis Piersma portretteert het werk en de motivaties van deze bevlogen wetenschapper, die in 2004 werd bekroond met de Prins Bernhard Cultuurfondsprijs voor Natuurbehoud.

lees meer

 

Nooddorp | 2007

mixage

mixage

In deze serie worden een aantal markante hoofdpersonen gevolgd: Toon ‘de Feestneus’ en zijn goede vriend Willem, die er altijd samen op uittrekken om nog een ‘krotensappie’ te halen, Jan Janssen die zijn laatste dagen in Nooddorp sluit en Cokkie, een maat van Toon, waarbij vriendinnen Gaby en Christel om zijn gunst vechten. Maar last but not least Lau en Tiny, de altijd op alles en iedereen – en dan vooral op zijn vrouw Tiny – kankerende Lau die na de uitzending  van de serie via SBS 6 en vooral You Tube nationale bekendheid kreeg en bij vele talkshows en tv celebreties uitgenodigd werd, zoals Gordon, Jenssen etc. Het meest bekend van Lau en Tiny uit de serie is de kerstboomscène, in 2008 uitgeroepen tot  ‘de meest humoristische scène van het jaar van SBS 6′.

lees meer